Produse 
 

Cate ceva despre livrare

Livrarea comenzilor


Livrarea produselor achizitionate se face prin curier rapid la adresa specificata de dumneavoastra in momentul confirmarii comenzii. Documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie daca este cazul, etc) sunt livrate  impreuna cu produsele comandate. In functie de adresa de livrare pot exista anumite taxe de livrare si/sau praguri de gratuitate.AVETI OBLIGATIA DE A FURNIZA NUMELE SI ADRESA DE LIVRARE REALE.
In cazul in care comandati simultan mai multe produse este posibil sa primiti cate un colet separat pentru fiecare produs avand costurile de transport diferite.
Termene de livrare si stocuri.
In general, produsele vandute de site-ul nostru au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania. In anumite situatii este posibil ca informatia de stoc sa fie in curs de actualizare si atunci veti fi informat asupra acestui aspect in momentul confirmarii comenzii.
Livrarile se fac de catre firma de curierat Cargus.Timp de livrare: 24 ore de la preluarea comenzii.Tarifele aferente livrari le gasiti aici:
Tarife livrare:
Tarif national: 13.02lei/kg.; 1,11 lei/kg.pt fiecare kg. aditional;
Tarif local-Bucuresti: 11.78lei primul kg.: 0.99lei/kg. pt. fiecare kg. aditional.
Preturile contin TVA.
Returul produselor si alte servicii
Magazinul nostru are obligatia legala sa accepte returul produselor in 10 zile de la livrare.Vezi in "Termeni si conditii".

 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale.